Chinees Restaurant

"de Chinese Muur" ©

lettergrootte: 
Normale lettergrootte   Grote lettergrootte   Grotere lettergrootte   Grootste lettergrootte  
 

Chinees Indisch restaurant
"de Chinese Muur" ©


Restaurant "de Chinese muur" biedt u een ruime keuze aan fijne Oosterse gerechten en andere specialiteiten. De keuken van "de Chinese Muur" biedt u diverse Chinese gerechten aan.
Er zijn 4 Chinese keukens vertegenwoordigd: natuurlijk de oosterse Sjanghai-keuken, waar de familie Zhan geboren is. Daarnaast zijn de andere Chinese keukens uiteraard ook aanwezig: de noordelijke Jing-keuken en Mongoolse keuken, de westelijke Chuan-keuken en de zuidelijke Yue-keuken.

Er zijn verschillende combinaties van gerechten mogelijk. U kunt kiezen uit witte rijst, nasi of bami, mihoen of mie fang bami. U kunt rijsttafels bestellen vanaf 2 personen. Het leuke van een rijsttafel is dat u dan kennis maakt met allerlei verschillende gerechten. De verschillenden groepen zijn voor u gerangschikt in overzichtelijke groepen.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, bevat de kaart ook vegetarische gerechten, Europese gerechten en diverse kindermenu's.


Restaurant de Chinese muur

Indien gewenst kunt u, op enkele specialiteiten na alle gerechten of rijsttafels ook bij ons restaurant afhalen.
Wilt u reserveren voor een etentje of een feestje, of wilt u een maaltijd afhalen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
     
     
 
NIEUW:
CATERING